• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Solskjaer: 'Galatasaray ve Fenerbahçe'nin çok daha gerisindeyiz!'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Solskjaer: 'Galatasaray ve Fenerbahçe'nin çok daha gerisindeyiz!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 50 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Solskjaer: 'Galatasaray ve Fenerbahçe'nin çok daha gerisindeyiz!'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2025 07:00Solskjaer, gelecek sezon hedefinin ilk ikiye daha yaklaşmak olduğunu söyledi.
Haberin DevamıBeşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, siyah beyazlı kulübe gelişiyle ilgili “Hem fiziksel, hem zihinsel, hem de sonuçlar açısından çok aşağıda olan bir takıma katıldım. Üzerinde çalıştığımız en önemli konu özgüvendi” dedi.Ülkesinin basınına konuşan Norveçli teknik adam “Futbolun fiziksel bir spor olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla koşmanız gerekiyor ve ben oyuncularımdan bunu istiyorum. Topu kaybettiğimizde geri koşup topu geri kazanmalıyız” diye konuştu. Norveçli teknik adam “Beşiktaş’taki işinizi başarılı saymanız için ne gerekiyor?” sorusu üzerine ise şunları söyledi:iLK ADIMI ATTIK“Bunu göreceğiz. İlk hedefimiz puan tablosunda biraz daha yukarılara çıkıp Avrupa Kupası’nda yerimizi alabilmek için mücadele etmekti. Artık kesin olarak Avrupa kupalarına katılıyoruz. İlk adım atıldı, önümüzdeki sezon hedefimiz ilk iki sıraya daha da yaklaşmak olmalı çünkü şu anda ilk iki sıranın çok daha gerideyiz.”Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Beşiktaş#Ole Gunnar Solskjaer#Fenerbahçe

682baf4b7e6a57f4c453c813.jpg

Geri
Üst Alt