• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 48

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Son dakika... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Ahmet Türk'e tebrik telefonu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2025 21:51Son dakika haberine göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM heyetinde yer alan Ahmet Türk'ü arayarak 'Terörsüz Türkiye' yolundaki olumlu gelişmeler sebebiyle tebrik etti.
Haberin DevamıDEM heyetinde yer alan Ahmet Türk, katıldığı Habertürk canlı yayınında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine tebrik telefonu ettiğini söyledi. Ahmet Türk şu ifadeleri kullandı:Sayın Bahçeli önce sağlığımı sordu. Kendilerine teşekkür ettim. Bu sürecin en önemli mimarı olduğunu ifade ettim. 'Tebrik ediyorum sizin de katkınız çok büyük' dedi. Ben de 'Bu süreci başlatan sizlersiniz' dedim, teşekkür ettim kendilerine.SÜREÇ BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARININ ARDINDAN BAŞLAMIŞTI'Terörsüz Türkiye' süreci, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında PKK elebaşı Öcalan'ın "Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" açıklamasının ardından başlamıştı.27 Şubat 2025'te terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan, PKK'ya silah bırakma ve kendini feshetme çağrısı yapmıştı. Öcalan'ın silah bırakma çağrısı sonrası PKK, 1 Mart'ta ateşkes ilan ettiklerini açıklamıştı.Gözden KaçmasınSon dakika... Terör örgütü PKK kongresini topladığını duyurduHaberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#MHP#Devlet Bahçeli#Ahmet Türk

681e363df9612a0a8525b0d6.jpg

681ddf9f7f24b016864ea35b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri