• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Son dakika... Özgür Özel'e saldıran Selçuk Tengioğlu'nun ifadesine CNN Türk ulaştı: Kendimi kaybettim ve vurdum

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 25

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Son dakika... Özgür Özel'e saldıran Selçuk Tengioğlu'nun ifadesine CNN Türk ulaştı: Kendimi kaybettim ve vurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Son dakika... Özgür Özel'e saldıran Selçuk Tengioğlu'nun ifadesine CNN Türk ulaştı: Kendimi kaybettim ve vurdum
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2025 19:03CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e AKM'de Sırrı Süreyya Önder'in anma programında saldıran Selçuk Tengioğlu'nun ifadesine CNN Türk ulaştı
Haberin DevamıTengioğlu ifadesinde, "Özgür Özel'in tehditvari konuşmaları vardı, kendimi kaybettim. Özel'e saldırım tepkisel bir eylemdi" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Özgür Özel#Saldırı#İfade

6818e1c9f9612a0a852599cd.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri