Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Tabancalı video isteği sonu oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabancalı video isteği sonu oldu

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Özbekistanlı Ubaydullo Rakhmatılloev, tabancayla video çekerek sosyal medyadan paylaşmak isteyen arkadaşı Özbekistanlı Sardor Gabborov’u çekim yapmak istediği tabancayla başından vurarak öldürdü.
Haberin Devamıİstanbul Fatih’te Özbekistanlı Sardor Gabborov, geçen salı günü iftardan sonra evde bulunan silah ile video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Gabborov tabancanın şarjörünü çıkararak masaya bıraktı. Masada bulunan silahı alan Özbekistanlı Ubaydullo Rakhmatılloev (23), tabancanın tetiğine basınca Gabbarov başından vurularak kanlar içinde yere yığıldı. Yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri eve geldi. Sardor Gabbarov’un öldüğü belirlendi. Polis, Ubaydullo Rakhmatılloev’u gözaltına aldı.‘BOŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM’Rakhmatılloev, emniyetteki ifadesinde, “Sardor’la kaldığımız odada iftar yaptık. İftardan sonra Sardor odamızdaki kombinin dolabının alt kısmında bulunan silahı aldı ve yanıma getirdi. Bana Instagram’a hikâye atacağını söyledi. Merakımdan tabancayı almak istedim. Fakat ben boş olduğunu düşündüğüm tabancayı elime aldığım esnada yanlışlıkla tabancanın tetiğine bastım. Sardor’un, tabanca ile başından vurulduğunu gördüm. Olay kazara olmuştur. Sardor’la aramızda hiçbir husumet yoktur” dedi.Haberin DevamıRakhmatılloev savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Avukatı Oktay Süleyman Öztürk, “Silahın tetiği kazara düşmüştür. Kasıt unsuru yoktur”dedi. Rakhmatılloev, nöbetçi mahkemece ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Sosyal Medya#Video#Tabanca

661844fc155bc0d60844bdb8.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri