Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yarıyıl tatili mesajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas Üye
Konu Sahibi
AAOluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2025 10:33TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 2024-2025 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline giren öğrencilere, "Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız, dinleneceğiniz ve yeni döneme daha zinde başlayacağınız bu tatil sürecinde, kitap okumayı, spor yapmayı ve ailenizle vakit geçirmeyi ihmal etmeyin." tavsiyelerinde bulundu.
Haberin DevamıKurtulmuş, yarıyıl tatili dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadelere yer verdi:"2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayarak karne coşkusunu yaşayan evlatlarımızı, kıymetli ailelerini ve saygıdeğer öğretmenlerimizi gayretleri ve emekleri için gönülden tebrik ediyor; yeni dönemde de hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle her birinize verimli bir ara tatil diliyorum. Sevgili çocuklar, gençler; kendinizi geliştirmek, hayallerinize ulaşmanın en önemli adımıdır. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız, dinleneceğiniz ve yeni döneme daha zinde başlayacağınız bu tatil sürecinde, kitap okumayı, spor yapmayı ve ailenizle vakit geçirmeyi ihmal etmeyin. Biliyoruz ki eğitim yolculuğunuzda atmış olduğunuz her adım ülkemizin geleceği için çok kıymetli."
Haberle ilgili daha fazlası:#TBMM Başkanı#Numan Kurtulmuş#ANKARA

678a078ed6359c7241943bab.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri