• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

TFF'de Kazancı'nın yerine Tahir Ediz Kıray göreve getirildi!

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan TFF'de Kazancı'nın yerine Tahir Ediz Kıray göreve getirildi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı TFF'de Kazancı'nın yerine Tahir Ediz Kıray göreve getirildi!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2025 21:52TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'nın istifasının ardından yönetim kurulu asıl üyeliğine Tahir Ediz Kıray getirildi.
Haberin DevamıTürkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'nın istifasının ardından yönetim kurulu asıl üyeliğine Tahir Ediz Kıray getirildi.TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu'nda Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veren Sayın Ceyhun Kazancı görevinden istifa etmiştir. Türk futboluna sağladığı katkılar nedeniyle Sayın Ceyhun Kazancı'ya teşekkür eder, çalışma hayatında başarılar dileriz. Boşalan yönetim kurulu asıl üyeliğine, yönetim kurulu yedek üye Sayın Tahir Ediz Kıray'ın getirilmesine karar verilmiştir. Sayın Kıray'a görevinde başarılar dileriz." denildi.Gözden KaçmasınBeşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi Başkan Serdal Adalı, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet etti!Haberi görüntüleCeyhun Kazancı, bugün yaptığı yazılı duyuruda "TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladığım görevimden, gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunuyorum." ifadelerini kullanmıştı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#TFF#Tahir Ediz#Ceyhun Kazancı

67e44d035054c95cdc2e8aa3.jpg

Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2025 21:52TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'nın istifasının ardından yönetim kurulu asıl üyeliğine Tahir Ediz Kıray getirildi.
Haberin DevamıTürkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'nın istifasının ardından yönetim kurulu asıl üyeliğine Tahir Ediz Kıray getirildi.TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu'nda Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veren Sayın Ceyhun Kazancı görevinden istifa etmiştir. Türk futboluna sağladığı katkılar nedeniyle Sayın Ceyhun Kazancı'ya teşekkür eder, çalışma hayatında başarılar dileriz. Boşalan yönetim kurulu asıl üyeliğine, yönetim kurulu yedek üye Sayın Tahir Ediz Kıray'ın getirilmesine karar verilmiştir. Sayın Kıray'a görevinde başarılar dileriz." denildi.Gözden KaçmasınBeşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi Başkan Serdal Adalı, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet etti!Haberi görüntüleCeyhun Kazancı, bugün yaptığı yazılı duyuruda "TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladığım görevimden, gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunuyorum." ifadelerini kullanmıştı.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#TFF#Tahir Ediz#Ceyhun Kazancı

67e4155995054ceb5c6fd097.jpg