• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Tilbe Şenyürek, milli takımın Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkacağını düşünüyor

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Basketbol kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Tilbe Şenyürek, milli takımın Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkacağını düşünüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Basketbol
Konu Başlığı Tilbe Şenyürek, milli takımın Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkacağını düşünüyor
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2025 12:53A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın pota altı oyuncusu Tilbe Şenyürek, FIBA Avrupa Şampiyonası öncesi açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıA Milli Kadın Basketbol Takımı'nın pota altı oyuncusu Tilbe Şenyürek, 18 Haziran Çarşamba günü başlayacak 2025 FIBA Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.Tilbe Şenyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımın kamp süreci, turnuvadaki rakipleri ve hedeflerini değerlendirerek Türk basketbolseverlere destek çağrısında bulundu.Hazırlık kampının güzel ve verimli geçtiğini aktaran Tilbe, "Her kamp güzel geçiyor ama benim en iyi hissettiğim, en enerji dolu geçirdiğim kamp süreçlerinden biriydi. Bomba gibi geldik diyebilirim. İnşallah öyle geçecek." diye konuştu."Hedefimiz gruptan çıkmak"Turnuvanın ilk maçında Çarşamba günü karşılaşacakları Fransa'nın zorlu bir rakip olduğunu vurgulayan milli basketbolcu, "Her zaman podyumda olan, madalya alan, olimpiyat finalisti bir takım olarak geliyor. Ama biz bunu kazansak da kaybetsek de demoralize olmadan avantaja çevirebiliriz. Biz çok psikolojik bir takımız. Galip gelirsek müthiş ama mağlup olursak da o psikolojik kırılmayı yaşamamalıyız. Ben gerçekçi bir insanım. İlk maçta mağlup olursak da o eşiği atlatabilirsek bizim hedef maçlarımız diğer iki maç çünkü. Hedefimiz gruptan çıkmak. Fransa maçında sonuç ne olursa olsun güçlü kalabilirsek Allah'ın izniyle gruptan çıkacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.Haberin Devamı"Güzel bir grup aşaması geçireceğimizi düşünüyorum"A Grubu'nda mücadele edecekleri Fransa, İsviçre ve Yunanistan'ı değerlendiren Tilbe Şenyürek, "Grubumuz diğer gruplara oranla dişimize göre. Özellikle Yunanistan maçı, tüm biletler satılmış. Çok çekişmeli, seyir zevki müthiş bir maç olacak. Güzel bir grup aşaması geçireceğimizi düşünüyorum inşallah. Herkesin desteği bizim yanımızda olur. Güzel bir enerjiyle bu gruptan çıkarız." şeklinde konuştu.Milli takımın hedefleri konusunda herkesin ortak bir noktada buluştuğunu belirten Tilbe, "Artık hepimiz gerçekçiyiz. Hayal kurmak ya da beklentileri, hedefleri çok yüksek tutmak yerine bu yola öyle çıktık. Çünkü sonra hayal kırıklığına uğruyoruz. 'Madalya alalım' diyoruz, ilk maçtan kaybediyoruz. Sonrasında nasıl madalya alacağız diye düşünerek ikinci, üçüncü maça o motivasyonla çıkamıyoruz. O yüzden bu hedef doğrultusunda kampı çok iyi geçirdik. Hedefimiz; gruptan çıkmak, çeyrek final oynamak, turnuva kaçırmadan devam etmek, dünya şampiyonasına ve bir olimpiyata kadar gidebilmek. İnşallah benim adıma, milli takım adına, en büyük hedeflerimiz bunlar. Çok güzel geçeceğine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.Haberin Devamı"Arka planda çok fazla şeyle uğraşıyoruz"Türk basketbolseverlere destek çağrısında bulunan Tilbe Şenyürek, sözlerini şöyle tamamladı:"Basketbol 40 dakika oynanan bir oyun ama bu 40 dakikanın çok öncesinde yaşanan bir sürü hikaye var. Asla bahane değil asla sakatlıklar, psikolojik problemler... Onlar bizi sadece 40 dakikada sahada görüyor. Arka planda çok fazla şeyle uğraşıyoruz. Bence bu döneme kadar bunları çok iyi beceremediğimizi ve idare edemediğimizi düşünüyorum. Ama bence bu kamp, gerekli sorumlulukları hem biz ablalar ve liderler olarak hem de federasyonumuz, hepimiz aldık ve buraya gerçekten çok temiz bir kafayla geldik. O yüzden bizi desteklemeye devam etsinler. Zaten hep destekliyorlar. Bizim o hissiyatla ilgili hiçbir şeyimiz yok ama bence bu turnuva gerçekten farklı olacak. Biz bu yola böyle çıktık. Mağlup da olsak güzel mücadele eden, Türkiye'ye, Türk Milli Takımı'na yakışan bir 12 kişi izleyecekler. Mağlup olduğumuz zaman, Türk halkına 'canınız sağ olsun' dedirteceğimizi düşünüyorum. Yunanistan'a da geleceklerini düşünüyorum. Burada da yaşayan çok Türk var. İnşallah Türk halkını gururlandıracağız."
Haberle ilgili daha fazlası:#Tilbe Şenyürek#Milli Takım#Avrupa Şampiyonası

68513ad03e0daf2b535a509e.jpg