• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Trabzonspor, Anthony Nwakaeme transferini açıkladı

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Trabzonspor, Anthony Nwakaeme transferini açıkladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 37 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Trabzonspor, Anthony Nwakaeme transferini açıkladı
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
Geçen sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan ancak ligi 3. sırada bitirerek Avrupa vizesi alan Trabzonspor yeni sezonun ilk transferini yaptı.
Haberin DevamıTrabzonspor, eski oyuncuları Anthony Nwakaeme ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.Trabzonspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada eski oyuncusu Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna kattığını duyurdu.Transferine ilişkin konuşan Anthony Nwakaeme, "Merhaba Nwakaeme burada. Bu fırsatla birlikte Başkan Ertuğrul Doğan'a, Nevzat Kaya Bey'e ve şampiyon hoca Abdullah Avcı'ya bana ulaşmaları ve gelecek sezon Trabzonspor için tasarladıkları büyük planını benimle paylaştıkları için çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca büyük büyük teşekkürlerimi de benim "Aile" olarak nitelendirdiğim Trabzonspor taraftarına göndermek istiyorum. Çünkü hep benimle oldunuz, benden hiç vazgeçmediniz. Sosyal medyadaki bütün mesajlarınızı görüyorum ve her birinize desteğiniz için tek tek teşekkür ediyorum. Nwakaeme geliyor. Bize her yer Trabzon." ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Transfer#Anthony Nwakaeme#Trabzonspor

666c7c8f406bd8da18943ff6.jpg