- IFGT Puan
- 108
- Takım
- Beşiktaş
- Burç
- Başak

"Zaman düz bir dairedir. Yaptığımız veya yapacağımız her şeyi tekrar tekrar yapıp duracağız."
"Bence insan bilinci, evrimde trajik bir hata. Kendimizden çok fazla bilinçlendik."
"Ölüm, zamanı yarattı. Öldüreceği şeylerin büyümesi için."
"Bu, hiçbir şeyin çözülmediği bir dünya."
"Eğer bir insanı doğru yolda tutan tek şey ilahi mükafatsa, dostum, o kişi adinin tekidir."
"Hayat, tek bir şeyde ustalaşmak için zar zor yeterli. Bu yüzden ne konuda ustalaştığınıza dikkat edin."
"Bir keresinde zamanın düz bir daire olduğunu söylemiştim. İçinde bulunduğumuz o dairenin..."
Marty: "Eğer insanlar inançlı olmasaydı, neler yapardı düşünebiliyor musun?"
Rust: "Şu an ne yapıyorsak aynısını. Sadece biraz daha açık."
"İnsanlar, aslında ne olduklarını gizlemek için yalan söylerler. Hayatlarının geri kalanında o yalanı yaşarlar."
"Hepimiz bir yanılsama içerisindeyken; duyusal deneyimler ve hislerin gelişimi sayesinde,
birey olduğumuzu sanan fakat bir hiç olan bireyleriz.
Bence türümüzün yapması gereken en onurlu davranış programlamamızı reddedip,
üremeyi durdurmak ve hep birlikte soyumuzu tüketerek kardeşçe bu haksızlığa bir gecede son vermektir."
"Bizler doğa kanunlarına göre var olmaması gereken yaratıklarız."
“Hepimiz bu hayat tuzağı içindeyiz.
Kendi içinde herkes her şeyin farklı olacağını düşünüyor.
Başka şehre gidecekler sonsuza kadar arkadaş olacakları insanlarla tanışacaklar.
Aşık olacaklar ve tamamlanmış olacaklar. Tamamlanmakmış. Bir de “sonuca bağlamak” var.
"Beraber yaşaması çok zor biri olabiliyorum. Bilerek yapmıyorum ama bazen çok eleştirici olabiliyorum.
Bazen insanların bensiz daha mutlu olacağını düşünüyorum..
Etraflarında olmamın onlar için pek iyi olmadığını."