• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Trump destekçilerine yardım etmeme talimatı veren ekip amiri için karar verildi

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Trump destekçilerine yardım etmeme talimatı veren ekip amiri için karar verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Trump destekçilerine yardım etmeme talimatı veren ekip amiri için karar verildi
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2024 14:23ABD'de Helene ve Milton kasırgalarından etkilenenler için yürütülen çalışmalarda, Trump'ı destekleyenlerin evlerinin "göz ardı edilmesi" talimatını veren ekip amiri işten çıkarıldı.
Haberin DevamıThe Daily Wire sitesinin haberine göre, Florida eyaletini vuran ve çevre eyaletlerde etkili olan kasırgalardan zarar görenler için yardım çalışmaları yürüten ekibin üyeleri, amirlerinin, bahçesinde Trump'ı destekleyen tabela veya bayraklar bulunan evlerin "göz ardı edilmesi" talimatını verdiğini belirtti.FEMA yöneticisi Deanne Criswell, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ekip amirinin bu davranışının, FEMA'nın kişilerin siyasi görüşlerine bakılmaksızın yardım etmeyi içeren "değer ve ilkelerine aykırı olduğunu" bildirdi.Bu durumun "kınanması gerektiğini" ifade eden Criswell, söz konusu çalışanın işten çıkarıldığını ve benzer davranışlarla karşılaşılması halinde hesabının sorulacağını kaydetti.Florida Valisi Ron DeSantis, X'ten yaptığı açıklamada, FEMA çalışanının bu davranışının "hedefli ayrımcılık" olduğunu belirtti.Haberin DevamıHELENE VE MİLTON KASIRGALARI

ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Helene Kasırgası'nın Florida eyaletinin kuzeybatı kıyılarını 26 Eylül'de yaklaşık 225 kilometre hızla vurduğunu açıklamıştı. Kasırga, kısa sürede Georgia, Virginia, Güney Carolina, Kuzey Carolina ve Tennessee'yi etkisi altına almıştı.Kasırganın ilk vurduğu yer olan Florida'da 1,2 milyonu aşkın, Georgia'da 1 milyon, Güney Carolina'da 1,3 milyon ve Kuzey Carolina'da da 600 bin ev ve iş yerinde elektrik kesintisi yaşanmıştı.ABD Başkanı Joe Biden, Florida ve Kuzey Carolina'da "afet durumu" ilan ederek kasırgadan olumsuz etkilenenler için "federal yardım" talimatı vermişti.Helene Kasırgası'nın neden olduğu afetlerde 230'dan fazla kişi hayatını kaybetmişti.Helene Kasırgası’nın ardından gelen ve en az 16 kişinin ölümüne yol açan Milton Kasırgası ise milyonlarca kişinin yaşam alanlarını doğrudan etkilemiş, bölgede büyük yıkıma sebep olmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#ABD#Trump#Kasırga

6730979ffd332a99f6e0f5af.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/