Trump: İsrail’in Gazze’nin tamamını işgal edeceğini bilmiyorum, bu İsrail’e bağlı

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 19

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Trump: İsrail’in Gazze’nin tamamını işgal edeceğini bilmiyorum, bu İsrail’e bağlı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Trump: İsrail’in Gazze’nin tamamını işgal edeceğini bilmiyorum, bu İsrail’e bağlı
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2025 00:23ABD Başkanı Donald Trump, ABD ve dünya gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail’in Gazze’nin tamamını işgal edeceğine ilişkin iddialarla ilgili “Buradaki iddianın ne olduğunu bilmiyorum. Ben bir şey diyemem ve bu İsrail’e bağlı.” dedi. Öte yandan ABD Başkanı Trump, gelecek seçimlerde aday olup olmayacağına ilişkin soruya "Aday olmayacağım, Vance olabilir.” ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıABD Başkanı Donald Trump, ABD ve dünya gündemine ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. Trump, “Rusya’dan enerji ihraç eden ülkelere yüzde 100 vergi uygulayacak mısınız?” sorusuna şu cevabı verdi:“Çok kısa bir sürede değerlendireceğiz, olacakları zamanla göreceğiz, yarın bir görüşme gerçekleştireceğiz Rusya ile, burada bir karar vereceğiz. Bu, Biden’ın savaşı, ben olsam savaş olmazdı, bu savaşı durdurmak için çaba harcıyoruz, nükleer silahlar bizim için çok hassas.”“GAZZE’Yİ İŞGAL ETMEK İSRAİL’E BAĞLI”Trump, İsrail’in Gazze’yi tamamını işgal edeceğine ilişkin iddialarla ilgili “Buradaki iddianın ne olduğunu bilmiyorum. Biz oradaki insanların doymasını sağlamaya çalışıyoruz, 20 milyon dolar ABD’den Gazze’ye gıda nakliyesi için gönderdik, çok fazla yemek veriyoruz ve sıkıntı çekiyorlar. Hem para hem de dağıtım konusunda destek olmaya çalışıyoruz, ben bir şey diyemem ve bu İsrail’e bağlı.” dedi.Haberin Devamı“HAFTA SONUNA KADAR KARAR VERECEĞİM”Trump, “Fed Başkanı Jerome Powell’ın yerine başka bir adayınız var mı?” sorusunu şöyle cevapladı:“Haftanın sonuna kadar karar vereceğim, önümüzdeki 4 aylık süreç için mi yoksa kalıcı mı atama yapacağımızı düşüneceğiz. Birkaç adayımız var, herkes buraya girmek istiyor, eleme yoluyla birkaç kişiyi düşünüyoruz, elimizde 4 kişi var, 2 kabine üyesi ve 2 aday var.”ABD Başkanı Trump, Hamas’ın İsrailli rehinelerle ilgili paylaştığı video ile ilgili ise, “Videoyu gördüm ve korkunçtu, umarım ne kadar kötü olduğunu olabildiğinde kimse görür.” açıklamasında bulundu. “ADAY OLMAYACAĞIM”Öte yandan ABD Başkanı Trump, gelecek seçimlerde aday olup olmayacağına ilişkin soruya "Aday olmayacağım, Vance olabilir.” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:#ABD#İsrail#Donald Trump

6892763fde5ab3cb7472186b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri