Trump, Taylor Swift’e çattı... Ondan nefret ediyorum

• Konbuyu başlatan Hera
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 72

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Trump, Taylor Swift’e çattı... Ondan nefret ediyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Trump, Taylor Swift’e çattı... Ondan nefret ediyorum
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

IFGT Silver üye
IFGT Puan
20
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2025 07:00ABD Başkanı Donald Trump, oyuncu Sydney Sweeney’nin Cumhuriyetçi olmasına övgü yağdırırken, Demokratları destekleyen ünlü şarkıcı Taylor Swift’i sert sözlerle hedef aldı.
Haberin DevamıSosyal medya platformu Truth Social üzerinden yaptığı paylaşımda, Sweeney’nin tartışmalı American Eagle reklam kampanyasını “Şu anda en ateşli reklam” olarak nitelendirdi. Trump, aynı paylaşımda Swift’i “woke şarkıcı” (toplumsal konulara duyarlı) olarak tanımladı. Swift’i artık çekici bulmadığını belirten Trump, “Onu sevmiyorum, hatta nefret ediyorum!” ifadelerini kullandı. Swift’in 2024 başkanlık seçimlerinde Demokratların adayı Kamala Harris’i desteklemesinin ardından Trump ve Swift arasında defalarca kez gerilim yaşanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Taylor Swift#Donald Trump#ABD

68927c35de5ab3cb747218b9.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri