• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Trump'tan yeni İran açıklaması: 'Hiçbir şey teklif etmiyorum'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Trump'tan yeni İran açıklaması: 'Hiçbir şey teklif etmiyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Trump'tan yeni İran açıklaması: 'Hiçbir şey teklif etmiyorum'
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

HABER MERKEZİ/AAOluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2025 10:04ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın nükleer tesislerine yönelik hava saldırısına ilişkin yeni bir açıklama yaparak, Tahran yönetimine "hiçbir şey teklif etmediğini" belirtti.
Haberin DevamıTruth Social hesabından bir paylaşım yapan Trump, İran'a saldırıda nükleer tesislerin yok edilmediğine yönelik iddialara yanıt verdi. ABD Başkanı, İran ile saldırıların ardından temas kurulmadığını kaydetti.Trump, paylaşımında Demokrat Senatör Chris Coons'un saldırının başarısız olduğu iddiasını eleştirerek, ABD'nin tesisleri yok ettiğini öne sürdü.İran'ın nükleer tesislerinin tamamen yok edildiğini iddia eden Trump, şu ifadeleri kullandı:"Sahte Demokrat Senatör Chris Coons'a söyleyin, Obama'nın aptalca "Nükleer Silahlara Giden Yol" (ki artık süresi dolmuş olacak!) kapsamında İran'a milyarlarca dolar ödemesinin aksine, onlara hiçbir şey teklif etmedim ve nükleer tesislerini tamamen yok ettiğimizden beri onlarla konuşmadım."
Haberle ilgili daha fazlası:#Donald Trump#İran#Nükleer Tesisler

6862370caf493530ec1b02d5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt