• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Tuncay Şanlı: "Hem moral açısından hem psikolojik açıdan değerli!"

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 19

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Tuncay Şanlı: \"Hem moral açısından hem psikolojik açıdan değerli!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Tuncay Şanlı: \"Hem moral açısından hem psikolojik açıdan değerli!\"
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
IHAOluşturulma Tarihi: Mart 09, 2025 20:24Çorum FK Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün sahada oyuncu grubuma şunu söyledim; skor ne olursa olsun en önemli şey mücadeleydi. Hem moral açısından hem psikolojik açıdan değerli bir galibiyet oldu" dedi.
Haberin DevamıTrendyol 1. Lig'in 29. haftasında Çorum FK, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti.Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, "Çok zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Puana ihtiyacımız vardı. En önemlisi psikolojik olarak hazır olmak durumundaydık. Rakibimizi çok iyi biliyorduk. Hüseyin hoca ile uzun zamandır çok iyi futbol oynuyorlar. Üst sıraları zorlayan bir futbol izlettiriyorlar. Bugün sahada oyuncu grubuma şunu söyledim; skor ne olursa olsun en önemli şey mücadeleydi. Hem moral açısından hem psikolojik açıdan değerli bir galibiyet oldu. Tabii ki yeterli değil biz de çok kısa süre önce geldik, çok fazla taktiksel olarak bir şeyler aktarmamız zor oldu. Zaten bir oyun anlayışı vardı. Serkan hocayla beraber ona da buradan teşekkür ediyorum. Önemli bir galibiyetti kazandığımız için mutluyuz. Oyuncu grubumu da tebrik ediyorum" diye konuştu.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#Tuncay Şanlı#Trendyol 1. Lig#Çorum FK

67cdced26a4d5a3fe3f6eb80.jpg