• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Tuncay Şanlı: 'Kaybedebilirdik fakat çevirdik!'

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Tuncay Şanlı: 'Kaybedebilirdik fakat çevirdik!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Tuncay Şanlı: 'Kaybedebilirdik fakat çevirdik!'
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

Paylaşımcı Üye

İtibar:

IHAOluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2025 22:37Çorum FK Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Esenler Erokspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kaybedebilirdik fakat çevirdik, 1 puan bizim için çok önemliydi" dedi.
Haberin DevamıTrendyol 1. Lig 32 haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, geride olmalarına rağmen iyi bir mücadeleyle maçı beraberliğe taşıdıklarını söyledi.Aldıkları 1 puanın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Şanlı, "Çok basit goller yedik. Daha sonra reaksiyonumuz vardı. İlk yarıda istediğimiz oyun çıkmadı. Belki konsantre olamadık, belki farklı nedenler olabilir. Onu kendi içimizde konuşuruz. İkinci yarıya çok karakterli bir oyun koyduk. Sahada karakterli oyuncular vardı. İnanılmaz mücadele etti. Çok fazla da pozisyona girdik. İkinci yarıya baktığımızda kalemizde bir tane pozisyon hatırlıyorum. Onun haricinde oyuncularımız ceza sahasında pozisyon bulmaya çalıştılar, buldular. Denemeleri de oldu. Belki biraz acele etmeseydik, daha sakin olsaydık 3-1’den maçı çevirmek de mümkün olabilirdi. Oyuncu grubuna da söyledim, 'Bir karakteri öne sürdüğünüzde oyun benim için önemsizdir' diye. O yüzden takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Karşı takımı da tebrik ediyorum. Onlar da büyük bir mücadelenin içindeler çok yakın puanlar. Her hafta bunu söylüyoruz. Kaybedebilirdik fakat çevirdik, 1 puan bizim için çok önemliydi" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#Tuncay Şanlı#Çorum FK#Esenler Erokspor

67f18667f44eecccc99fe7be.jpg