• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.Tr açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌

• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Türk futbolunun 4 yıllık planı hazır!

• Konbuyu başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 52

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde Dir3ctor tarafından oluşturulan Türk futbolunun 4 yıllık planı hazır! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Türk futbolunun 4 yıllık planı hazır!
Konbuyu başlatan Dir3ctor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dir3ctor

Dir3ctor

IFGT Paylaşımcı üye
IFGT Puan
38
TFF, ‘The Game Plan 2024-2028 Strateji Raporu’nun lansmanı, Riva’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.
Haberin DevamıTürkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ‘The Game Plan: 2024-2028 Strateji Raporu’nun lansmanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.Lansmana Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve kulüp yöneticileri de katıldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi “Artık Türk futbolunun da bir stratejik planı var. Bu projeyle birlikte arzu ettiğimiz kalıcı başarılar da beraberinde gelecektir. Bugün toprağa ektiğimiz tohumlar gelecekte Türk futbolunun kronikleşen sorunlarının çözümü olacaktır” dedi.Bakan Osman Aşkın Bak ise “Türk futbolu için çok önemli bir yola çıkıldı” diye konuştu.Gözden KaçmasınBaşakşehir, Dimitris Pelkas'ın sözleşmesini uzattı!Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#TFF#Federasyon#Osman Aşkın Bak

6661ff2fcc089e8a577742c7.jpg

TFF, ‘The Game Plan 2024-2028 Strateji Raporu’nun lansmanı, Riva’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.
Haberin DevamıTürkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ‘The Game Plan: 2024-2028 Strateji Raporu’nun lansmanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.Lansmana Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve kulüp yöneticileri de katıldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi “Artık Türk futbolunun da bir stratejik planı var. Bu projeyle birlikte arzu ettiğimiz kalıcı başarılar da beraberinde gelecektir. Bugün toprağa ektiğimiz tohumlar gelecekte Türk futbolunun kronikleşen sorunlarının çözümü olacaktır” dedi.Bakan Osman Aşkın Bak ise “Türk futbolu için çok önemli bir yola çıkıldı” diye konuştu.Gözden KaçmasınBaşakşehir, Dimitris Pelkas'ın sözleşmesini uzattı!Haberi görüntüle

5df477ab7af5071ce8b99913.jpg

6661f786cc089e8a57774228.jpg