Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Türkiye Entelektüel Oyunları’nın kazananları belli oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas Üye
Konu Sahibi
Türkiye Entelektüel Oyunları (TEO) Liseler Arası Bilgi Yarışması’nda final heyecanı yaşandı.
Haberin DevamıMilli Eğitim Bakanlığı ile NUN Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliğiyle gerçekleşen ve 60 bin öğrenciden oluşan 30 bin takımın başvurduğu yarışmanın finali, 26 Mayıs’ta Turkuvaz Medya Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yarışmanın birincisi, Manisa Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören Perçem Namver ve Ayşe Zehra Tekin oldu. Öğrenciler, bu zaferle 100 bin TL’lik ödülü de kazandılar. İkincilik ödülü olan 50 bin TL’yi, Sinop’ta Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Zeynep Sena Şahin ve Nida Nur Demirel kazandı. Bursa BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi’nden Muhammed Zübeyr Türkten ve Abdulsamet Demir de üçüncülükle 30 bin TL para ödülünü de kazandılar.
Haberle ilgili daha fazlası:#Türkiye Entelektüel Oyunları#Bilgi Yarışması#Milli Eğitim Bakanlığı

6654e0b2b9189cb24951384f.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri