Üniversiteyi sarsan olay: Lojmanındaki evinde bölüm başkanının cansız bedeni bulundu

IFGENTR Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Üniversiteyi sarsan olay: Lojmanındaki evinde bölüm başkanının cansız bedeni bulundu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Üniversiteyi sarsan olay: Lojmanındaki evinde bölüm başkanının cansız bedeni bulundu
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

IFGT Süper Moderatör
IFGT Puan
38
DHAOluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2025 14:01Siirt Üniversitesi'nde görevli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semih Serkant Aktuğ (50), kaldığı lojmandaki dairesinde ölü bulundu.
Haberin DevamıOlay, öğle saatlerinde, Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi'nde meydana geldi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semih Serkant Aktuğ’dan bir süre haber alamayan yakınları ve mesai arkadaşları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.İhbarla adrese sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, merdivenli araçla Aktuğ’un kaldığı apartmanın 4’üncü katındaki dairesine ulaştı. İçeri giren ekipler, Aktuğ’u hareketsiz halde yerde bulundu. Yapılan incelemede, Aktuğ’un hayatını kaybettiği belirtildi. Aktuğ’un cenazesi, incelemelerin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:#Öğretim Üyesi#Semih Serkant Aktuğ#Siirt Üniversitesi

69243b1c6935c6d69e0eab30.jpg

69243bee6935c6d69e0eab3e.jpg

69243bee6935c6d69e0eab36.jpg

69243bee6935c6d69e0eab3a.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri