• 🔊 Sponsor - Sohbet'in yeni adı Haylaz.NET açıldı. Sen de hemen aramıza katılmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Türkiye'nin resmi mobil sohbet sitesi Mobil.Gen.TR açıldı! Tüm mobil cihazlardan giriş yapmak için TIKLA 📌
  • 🔊 Sponsor - Okey Sitemiz Açıldı - Haylaz.NET 📌 Okeyodalari.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna! TIKLA 📌

• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.
  • Değerli ziyaretçilerimiz;

Türkiye'nin en yeni, gelişmiş, özgün ve güvenli bilgi ağına hoşgeldiniz! Şimdiye dek internet dünyasında bir çok başarı elde etmiş projeye imza attık "IRCForumlari.Gen.TR" bunlara en yakın örnek diyebiliriz. Son olarak ta IRCForumlari.Gen.Tr siz değerli kullanıcılarımız ile buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sizde bu MEGA ve Stabil projenin bir parçası olmak isterseniz kolayca bize katılabilirsiniz. Saygılarımızla. IRCForumlari.Gen.TR

Ünlü oyuncu Giray Altınok: 3 gün yemek yemedik bakkaldan erzak istedim

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Ünlü oyuncu Giray Altınok: 3 gün yemek yemedik bakkaldan erzak istedim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ünlü oyuncu Giray Altınok: 3 gün yemek yemedik bakkaldan erzak istedim
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2024 08:54Ünlü oyuncu Giray Altınok, İstanbul’a ilk geldiği zamanlar yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı. Altınok, “Bir seferinde 3 gün yemek yemedik. Bakkaldan erzak istedim. Adam koca bir poşet erzak verdi. Bakkaldan çıkıp köşeyi dönünce hayatımda ilk defa bu kadar bağırarak ağladım” dedi.
Haberin Devamı“Prens” dizisiyle adından söz ettiren Giray Altınok, İbrahim Selim’in “Bu Gece” adlı YouTube programına konuk oldu.Altınok, İstanbul’a ilk geldiği zamanlar yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı: “Bir seferinde 3 gün yemek yemedik. O kadar para yok. En son üst sokaktaki markete gidip erzak istedim. Adam voleybol maçı izliyordu, gecenin saat 10’u girdim, anlatıyorum ‘abi durumumuz yok’ diye. Adam dönmüyor bana, izlemeye devam ediyor. ‘Yer yarılsın Allah’ım içine gireyim’ diyorum içimden. Çıkarken ‘dur’ dedi. Koca bir poşet açtı. Makarna, ekmek, salam, peynir koydu. Teşekkür ettim çıktım.”'BAĞIRA BAĞIRA AĞLADIM'Haberin DevamıOyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakkaldan çıktım, köşeyi döndüm, hayatımda ilk defa bu kadar bağırarak ağlamışımdır. Eve götürdüm, evde de ağladım. Boğazıma dizildi. Ama o ekmek, o salam, o peynir... Dünyanın neresinde bir daha yemek yesem o kadar tatlı bir şey yiyemem. Sonra parasını ödedik. Adamla ahbap olduk. Böyle garip bir dostluğumuz da gelişti. O gün ‘kolay olmayacak’ dedim. Hakikaten de olmadı. Ama seni çok sağlam, böyle tırnakları toprağa geçen biri haline getiriyor o günler. Her şeyin kıymetini biliyorsun.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Giray Altınok#Prens#İbrahim Selim

674fee7bc8198272f9dfc23a.jpg

Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2024 08:54Ünlü oyuncu Giray Altınok, İstanbul’a ilk geldiği zamanlar yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı. Altınok, “Bir seferinde 3 gün yemek yemedik. Bakkaldan erzak istedim. Adam koca bir poşet erzak verdi. Bakkaldan çıkıp köşeyi dönünce hayatımda ilk defa bu kadar bağırarak ağladım” dedi.
Haberin Devamı“Prens” dizisiyle adından söz ettiren Giray Altınok, İbrahim Selim’in “Bu Gece” adlı YouTube programına konuk oldu.Altınok, İstanbul’a ilk geldiği zamanlar yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı: “Bir seferinde 3 gün yemek yemedik. O kadar para yok. En son üst sokaktaki markete gidip erzak istedim. Adam voleybol maçı izliyordu, gecenin saat 10’u girdim, anlatıyorum ‘abi durumumuz yok’ diye. Adam dönmüyor bana, izlemeye devam ediyor. ‘Yer yarılsın Allah’ım içine gireyim’ diyorum içimden. Çıkarken ‘dur’ dedi. Koca bir poşet açtı. Makarna, ekmek, salam, peynir koydu. Teşekkür ettim çıktım.”'BAĞIRA BAĞIRA AĞLADIM'Haberin DevamıOyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakkaldan çıktım, köşeyi döndüm, hayatımda ilk defa bu kadar bağırarak ağlamışımdır. Eve götürdüm, evde de ağladım. Boğazıma dizildi. Ama o ekmek, o salam, o peynir... Dünyanın neresinde bir daha yemek yesem o kadar tatlı bir şey yiyemem. Sonra parasını ödedik. Adamla ahbap olduk. Böyle garip bir dostluğumuz da gelişti. O gün ‘kolay olmayacak’ dedim. Hakikaten de olmadı. Ama seni çok sağlam, böyle tırnakları toprağa geçen biri haline getiriyor o günler. Her şeyin kıymetini biliyorsun.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Giray Altınok#Prens#İbrahim Selim

674fee83c8198272f9dfc23c.jpg