• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Üretici isyanda: Tarlayı fareler bastı

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 53

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Üretici isyanda: Tarlayı fareler bastı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Üretici isyanda: Tarlayı fareler bastı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
IFGT Süper Moderatör

İtibar:

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde arpa tarlasını farelerin istila ettiğini söyleyen üretici Hüseyin Selçuk, "Tarlayı tertemizler etmişler. Zarar büyük, yanıyorum" sözleriyle isyan etti.
Haberin DevamıKeçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde 2 dönüm arpa ekili tarlayı fareler istila etti. Üretici Hüseyin Selçuk tarlasındaki durumun görüntüsünü çekip, sosyal medya hesabından paylaştı. Hüseyin Selçuk görüntüde, "Tarlayı tertemiz etmişler. Allah'ım. Bundan sonra domuz vurmak yok. Fareler kaldırmış arpayı, zarar büyük, yanıyorum. Nereye gitti bu arpa, bundan sonra domuzları vurursam. Sizin hakkınızdan onlar gelir" dedi.Tarlasından 3 ton arpa hasat etmeyi beklediğini söyleyen Hüseyin Selçuk, "Dün gittiğimde bu manzara ile karşılaştım. Bir vardım tarlaya, fareler tertemiz etmiş. Emeğimiz fareler tarafından yok edildi. Tarlalarımızı korumak için ne yapacağımızı bilemiyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Fare#Tarla#Isparta

661cf8c77845cca1181812b5.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri
Üst Alt