 
Vişne Soslu İrmik Topları Tarifi'nin Malzemeleri
- 1 tane vanilyalı puding
- 3,5 su bardağı süt
- 5 yemek kaşığı irmik
- 5 yemek kaşığı şeker
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tane krem şanti (1 kutunun içindeki 1 paket)
- Hindistan cevizi
- 1,5 su bardağı vişne suyu
- 1,5 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı şeker
Puding,süt,irmik ve şekeri tencereye alıp kaynayana kadar bırakmadan karıştırarak pişirelim.Kaynamaya başlayınca tereyağını ekleyelim 2-3 dk pişirelim.Pisen muhallebiyi kenara alalım soğumaya bırakalım.
Muhallebi soğurken vişne sosunun malzemelerini küçük bir kaba alalım fokurdayana kadar karıştırın.Soğumaya bırakın.
Soğuyan muhallebiye 1 paket krem santiyi içerisine ekleyin iyice karıştırın elinizle şekil verdiğiniz muhallebiyi Hindistan cevizine bulayin.Ortasina parmağınızla küçük delikler açın ılıklasan vişne sosundan çay kaşığı yardımı ile açtığımız deliklere ekleyeyim.Afiyet olsun
 
				 
 
		 paylaşım için teşekkür ederiz
 paylaşım için teşekkür ederiz
 
 
		