Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Volkan Demirel'den Galatasaray ve Osimhen sözleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2024 23:42Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray'la karşılaşacak olan Bodrum FK'de Teknik Direktör Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıBodrum FK Teknik Direktörü Volkan Demirel, Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşacakları Galatasaray maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.TRT Spor'a konuşan Volkan Demirel, "Kendimi buraya ait hissediyorum. Gelirken de bunu düşünerek geldim. İnşallah en kısa zamanda istediğimiz seviyeye geleceğiz. Bodrumspor çok genç ve mütevazi bir takım. Bodrumspor'u 10. sıranın üzerinde bitirirsem benim için çok değerli olacak." dedi.Galatasaray maçının zorlu geçeceğini kaydeden Volkan Demirel, "Zor bir mücadele bizi bekliyor, Galatasaray'ın kapasitesi ve konumu belli. G.Saray'dan puan ve puanlar almak için mücadelemizi vereceğiz. Osimhen, Türkiye Ligi'ne gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan bir tanesi." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınG.Saray'da Okan Buruk, Osimhen'in sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! Roma'dan teklif aldı mı? Icardi ve Muslera'nın yerine transfer yapılacak mı?Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Lig#Volkan Demirel#Bodrum Fk

673a551ba4339e6d2f5130fc.jpg

Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2024 23:42Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray'la karşılaşacak olan Bodrum FK'de Teknik Direktör Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıBodrum FK Teknik Direktörü Volkan Demirel, Süper Lig'in 12. haftasında karşılaşacakları Galatasaray maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.TRT Spor'a konuşan Volkan Demirel, "Kendimi buraya ait hissediyorum. Gelirken de bunu düşünerek geldim. İnşallah en kısa zamanda istediğimiz seviyeye geleceğiz. Bodrumspor çok genç ve mütevazi bir takım. Bodrumspor'u 10. sıranın üzerinde bitirirsem benim için çok değerli olacak." dedi.Galatasaray maçının zorlu geçeceğini kaydeden Volkan Demirel, "Zor bir mücadele bizi bekliyor, Galatasaray'ın kapasitesi ve konumu belli. G.Saray'dan puan ve puanlar almak için mücadelemizi vereceğiz. Osimhen, Türkiye Ligi'ne gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan bir tanesi." ifadelerini kullandı.Gözden KaçmasınG.Saray'da Okan Buruk, Osimhen'in sözleşmesindeki özel maddeyi açıkladı! Roma'dan teklif aldı mı? Icardi ve Muslera'nın yerine transfer yapılacak mı?Haberi görüntüle
Haberle ilgili daha fazlası:#Süper Lig#Volkan Demirel#Bodrum Fk

673a2830a4339e6d2f512fa3.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri