• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

'Yanıyorum, su verin' feryatlarıyla yürekleri dağlamıştı! Orman işçisi Kader Dereli'nin son hali paylaşıldı

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan 'Yanıyorum, su verin' feryatlarıyla yürekleri dağlamıştı! Orman işçisi Kader Dereli'nin son hali paylaşıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı 'Yanıyorum, su verin' feryatlarıyla yürekleri dağlamıştı! Orman işçisi Kader Dereli'nin son hali paylaşıldı
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

Engin ÖZMEN-Batuhan KILIÇ/ESKİŞEHİR, (DHA)Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2025 14:22Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkıp Afyonkarahisar’a sıçrayan orman yangınında el, yüz ve bacaklarında 2 ve 3’üncü derece yanıklar oluşan orman işçisi Kader Dereli 'Yanıyorum, su verin' feryatlarıyla yürekleri dağlamıştı. Orman işçisinin eşi Asiye Dereli, bir ameliyat daha geçiren eşinin sargılar içindeki son halini sosyal medya hesabından paylaştı.
Haberin DevamıSeyitgazi ilçesinde çıkıp rüzgarın da etkisiyle Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine sıçrayan yangında Sarıcaova köyünde söndürme çalışmalarında yaralanan Kader Dereli, ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYORÇalışmalara Denizli’den gelerek katılan Kader Dereli, el, yüz ve bacaklarında 2 ve 3’üncü derece yanık olduğu tespit edilerek hastaneye kaldırıldı. Tedavisine başlanan Dereli, ameliyat edildi. Enfeksiyon riskine karşın Şehir Hastane’nin yanık ünitesinde tutulan Dereli’nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.Asiye Dereli, bir an olsun yalnız bırakmadığı, hastanenin yanık ünitesinde tedavisi süren eşinin son durumunu gösteren fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafta Kader Dereli’nin yüz, el ve bacaklarının sargılı olduğu görüldü
Haberle ilgili daha fazlası:#Orman Yangını#Kader Dereli#Eskişehir

6884ba010927aa718fcc0bb9.jpg

6884ba450927aa718fcc0bc0.jpg

6884ba630927aa718fcc0bc2.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt