Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Yapay zekâ’nın sesi Scarlett’ın çıktı

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Yapay zekâ’nın sesi Scarlett’ın çıktı

HeraHera doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
Hollywood yıldızı Scarlett Johansson (39), ChatGPT’nin yapay zekâ sohbet botu Sky’da kendi sesinin kullanıldığını iddia etti.
Haberin DevamıWashington Post gazetesine konuşan ABD’li oyuncu, “Yayınlanan demoyu duyduğumda şoke oldum ve Sam Altman’ın benimkine bu kadar ürkütücü derecede benzeyen bir sesin peşine düşeceğine inanamadım” ifadelerini kullandı. ChatGPT’nin geliştiricisi OpenAI şirketinin CEO’su Sam Altman’ın geçmişte kendisiyle iletişime geçtiğini, seslendirme yapmasını istediğini söyleyen Johansson, bu teklifi reddetmesinin ardından şirketin “Her” filmindeki sesinin benzerini oluşturduğunu öne sürdü. Johansson konuyla ilgili yasal adım atabileceğini sözlerine ekledi.KULLANIMDAN KALKACAKOpenAI tarafından ise oyuncunun sesinin taklit edilmediği açıklaması geldi. Şirket Sky’da kullanılan sesin Johansson’un taklidi olmadığını ama yine de kullanımdan kaldırılacağını açıkladı. Altman da yaptığı açıklamada “Sesin Johansson’u taklit etmesi değil, ona benzemesi amaçlandı. Bunun için 5 ayrı seslendirme sanatçısı çalıştı. Daha iyi iletişim kuramadığımız için Bayan Johansson’dan özür dileriz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Hollywood#Scarlett Johansson#Chatgpt

664d163b293198ac33e1d787.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri