• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Yardım beklerken katledildiler! İsrail'in saldırılarında bugün 89 Filistinli öldü

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde Hera tarafından oluşturulan Yardım beklerken katledildiler! İsrail'in saldırılarında bugün 89 Filistinli öldü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Yardım beklerken katledildiler! İsrail'in saldırılarında bugün 89 Filistinli öldü
Konbuyu başlatan Hera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hera

Hera

Gümüş Üye

İtibar:

AAOluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2025 20:56 İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda, 36'sı insani yardım bekleyen Filistinliler olmak üzere 89 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Öte yandan Filistin Başbakanı, Gazze'deki açlığın son bulması için uluslararası baskının artırılması çağrısı yaptı.
Haberin DevamıGazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun gıda malzemesi alabilmek için sözde yardım dağıtım noktaları yakınında bekleyenlerin yanı sıra Gazze'nin çeşitli bölgelerinde Filistinlilere yönelik saldırılarına ilişkin bilgi verdi.YARDIM BEKLERKEN KATLEDİLDİLER Güneydeki Refah kentinde, "ölüm tuzakları" olarak nitelendirilen ABD-İsrail güdümlü "Gazze İnsani Yardım Vakfı" yakınında İsrail ordusunun yardım bekleyen Filistinlilere yoğun şekilde ateş açması sonucu 32 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus kentinin batısında yerinden edilmiş kişilerin kaldığı çadırlara düzenlenen İsrail saldırısında 5 Filistinli yaşamını yitirdi, kentin farklı yerlerinin bombalanması sonucu 4 Filistinli öldü.Haberin DevamıHan Yunus kentinde İsrail ordusunun yerinden edilen Filistinlilerin çadırını hedef alması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.OKULA YAKIN BİR NOKTAYA SALDIRIKuzeydeki Cibaliya el-Beled'de toplanan Filistinli sivilleri hedef alan İsrail saldırısında 2 Filistinlinin öldüğü belirtildi.Gazze'nin doğusunda İsrail ordusunun Et-Tabiin Okulu yakınındaki yerinden edilen Filistinlilerin barındığı çadırları hedef alması sonucu 7 kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi yaralandı.Gözden Kaçmasınİsrail Gazze’de kilise vurdu... Çocuklar, yaşlılar, engelliler sığınmıştıHaberi görüntüleGazze kentinin güneydoğusunda bulunan Zeytun bölgesinde Filistinlilerin toplandığı iki noktaya düzenlenen İsrail saldırısında 3 Filistinli yaşamını yitirirken yaralananlar oldu, 1 kişi de kentin batısındaki saldırıda hayatını kaybetti.İsrail ordusunun Şifa Hastanesi yakınlarında bulunan bir apartmanı hedef alan saldırısında çok sayıda Filistinlinin yaralandığı bildirildi.İSRAİL BİR APARTMANI VURDU, 5 KİŞİ ÖLDÜGazze kentinin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'nde bir evin çatısını ve kentin merkezindeki bir apartman dairesini hedef alan iki saldırıda 3'ü kadın, biri çocuk 5 Filistinli hayatını kaybetti.Haberin Devamıİsrail'in Gazze kentinin güneybatısında fakülte çevresindeki 8. Cadde'de hayvanlar tarafından çekilen bir aracın hedef alındığı saldırıda 4 Filistinli yaşamını yitirdi.Gazze kentinin doğusundaki Şucaiyye Mahallesi'nde sivillerin toplandığı alan hedef alındı, 5 Filistinli öldü.MÜLTECİ KAMPINDA BİR EVDEN 12 KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜİsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda bir evi bombalaması sonucu ise 12 Filistinli yaşamını yitirdi.Gözden KaçmasınBinlerce kişi İsrail'i protesto ettiHaberi görüntüleİsrail askerlerinin, Gazze'de işgal ettiği Netzarim Koridoru yakınlarındaki yardım dağıtım merkezine gelen Filistinlilere ateş açması sonucu 4 Filistinli yaşamını yitirdi.Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı'nda sivillerin bulunduğu bir alanı hedef alan İsrail saldırısında 2 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.Haberin DevamıFİLİSTİN BAŞBAKANI’NDAN İSRAİL'E ULUSLARARASI BASKI ARTTIRILSIN ÇAĞRISIFilistin Başbakanı Muhammed Mustafa, Gazze'de İsrail tarafından dayatılan açlığın son bulması ve tüm sınır kapılarının açılması için uluslararası baskının artırılması çağrısında bulundu. Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mustafa, işgal altındaki Batı Şeria'nın orta kesimindeki Ramallah'ta Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı'nın (UNDP) Filistin'deki yeni Özel Temsilcisi Jaco Cilliers ile bir araya geldi.Mustafa, sınır kapılarının açılması ve Gazze'de gittikçe derinleşen açlığa son verilmesi için uluslararası baskının ve uluslararası yardım kuruluşları ile hükümet kurumları arasındaki koordinasyonun artırılmasının şart olduğunu ifade etti. Filistin Başbakanı, Batı Şeria'da İsrail ordusunun saldırılarından zarar gören ailelere yardım için de acil müdahale gerektiğini dile getirdi.Haberin DevamıAÇLIKTAN 620 KİŞİ ÖLDÜGazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden dün yapılan açıklamada, açlık sebebiyle hayatını kaybeden çocukların sayısının 69'a, ilaç ve gıda eksikliği nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının da 620'ye çıktığı ifade edilmişti. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da açlık sebebiyle hastaneye başvuranların sayısında ciddi artış olduğu belirtilmişti.BİR BEBEK DAHA AÇLIKTAN HAYATINI KAYBETTİİsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları ve uyguladığı abluka nedeniyle kentteki gıda ve ilaç sıkıntısı, her gün bir can alıyor. Han Yunus'ta yetersiz beslenme nedeniyle vefat eden 3 aylık Fadi en-Neccar isimli bebeğin naaşı, Nasır Hastanesi'ne getirildi.Haberin Devamı
Haberle ilgili daha fazlası:#İsrail Saldırıları#Filistin#Gazze

687bdc50c25059b6e3091d2a.jpg

687bdd26c25059b6e3091d33.jpg

68797f10c25059b6e3091490.jpg

687bdd26c25059b6e3091d35.jpg

57bbf91967b0a930747c6900.jpg

687bdd23c25059b6e3091d2f.jpg

687bdd24c25059b6e3091d31.jpg

687be066c25059b6e3091d4b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Geri
Üst Alt