Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Yarın Trabzon'dan ayrılacak: Görmek için akın ettiler! 'Çok heyecanlıyım, içini çok merak ediyorum'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın Trabzon'dan ayrılacak: Görmek için akın ettiler! 'Çok heyecanlıyım, içini çok merak ediyorum'

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Selçuk BAŞAR/TRABZON,(DHA)Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2026 15:30Deniz Kuvvetlerine ait 'TCG Preveze' denizaltısı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Trabzon Limanı'nda ziyarete açıldı.
Haberin Devamı23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Türk Deniz Kuvvetleri’ne ait ‘TCG Preveze (S 353)’ denizaltısı, geldiği Trabzon Limanı’nda ziyarete açıldı. Trabzon Limanı'nda demirleyen denizaltı, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Aileler ve çocuklar, savaş gemisini yakından inceleme fırsatı buldu.
Aileler ziyaret sırasında hatıra fotoğrafı çektirirken, denizaltıyı yakından görmek isteyenler de askeri görevliler tarafından gemi hakkında bilgilendirildi. Gemiyi ziyaret eden çocuklardan Artun İslam, "Daha önce hiç denizaltı görmedim. Çok heyecanlıyım, içini çok merak ediyorum. 23 Nisan’da bize böyle bir imkan tanıdıkları için teşekkür ederim” dedi.
Ece Ay ise “Şu an çok mutlu hissediyorum. Daha önce hiç denizaltı görmedim. İlk kez göreceğim denizaltıyı, çok güzel. Çok sevdim" diye konuştu. Geminin 24 Nisan’da kentten ayrılacağı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:#23 Nisan#TCG Preveze#Denizaltı

69ea106a3a5a98d212b0fa1f.jpg

69ea103e3a5a98d212b0fa16.jpg

69ea105a3a5a98d212b0fa1b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri