Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Yıllar sonra Jose Mourinho için flaş itiraf: 'Tartışma yaşadık, kavgayı seven birisi'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dir3ctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dir3ctor

Elmas üye
Konu Sahibi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2024 16:54Bir zamanlar geleceğin yıldız adayı olan ama kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Jese Rodriguez, Real Madrid'deki kariyeri ve Jose Mourinho hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Haberin DevamıReal Madrid'de A Takım'a Jose Mourinho döneminde çıkan Jese Rodriguez, Portekizli teknik adamın İspanyol devinde göreve başladığı 2010-2011 sezonu yaz kampında ilk kez A Takım'a katıldığını belirtti.Madrid ekibinde forma giydiği zamanlardan övgüyle bahseden Jese İspanyol medyasından D Sports'a konuşan, "Mourinho döneminde ikinci adam olan ve çok iyi anlaştığım Aitor Karanka beni aradı ve sezon öncesi için hazır olup olmadığı sordu. Çin'de Di Maria'nın rabona ile yaptığı ortada göğsümle bir gol attım. Aynı yıl, 18 yaşındayken Real Madrid ile ilk maçıma çıktım. Cristiano Ronaldo oyundan çıktı ve ben girdim. O an dünyaya meydan okumak istedim." ifadelerinde bulundu.'MOURINHO İLE TARTIŞMA YAŞADIK'Real Madrid'de forma terlettiği sürede teknik direktör Mourinho ile arasındaki ilişkisi de sorulan İspanyol kanat; "Jose Mourinho harika bir teknik direktör, akıllı ve stratejik. Birkaç kez tartışma yaşadık ama bunlar oyuncu - antrenör seviyesindeydi, herhangi bir saygısızlık yoktu. kavgayı seven birisi. Kendimi geliştirmemde bana çok yardımcı oldu." diye belirtti.Haberin DevamıJESE TÜRKİYE'DE DE FORMA GİYDİFutbol hayatına Malezya ekibi Johor DT'te devam eden 31 yaşındaki Jese, Real Madrid sonrası; Paris Saint-Germain, Stoke City, Real Betis, Sporting, Las Palmas, Sampdoria gibi takımlarda forma giydi.Jese, 2022-2023 sezonunda ise Türkiye'de MKE Ankaragücü'nde forma giymişti. Tecrübeli oyuncu, bu dönemde 5 gol 2 asistlik performans gösterip beklentilerin altında kalmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:#Jose Mourinho#Jese Rodriguez#Real Madrid

674dbc0b26658c9d74a89a12.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri