• IRCForumlari.Gen.Tr Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Yılmaz Vural: Meğer aile çok önemliymiş

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Yılmaz Vural: Meğer aile çok önemliymiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 30 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Yılmaz Vural: Meğer aile çok önemliymiş
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Didem

Vip Üye

İtibar:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2025 08:55TEKNİK direktör Yılmaz Vural, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” adlı programa konuk oldu.
Haberin DevamıKoronavirüs pandemisi döneminde 12 gün yoğun bakımda kalan ve entübe edilen, ardından gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşan Yılmaz Vural, “Senin için aile nedir?” sorusuna şöyle yanıt verdi:“12 gün entübe oldum koronada. Orada ailenin ne anlama geldiğini anladım. Benim o halimi paylaşan, benim çektiğim acıyı çeken, çözümü için elinden geleni yapmaya çalışan birisi vardı yanımda. Çok önemliymiş meğer dedim; eşim. Yakın çevrem, arkadaşlarım da.”Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:“Madde tabii ki günümüz dünyasında önemli ama insan biriktirmek daha önemli. Paranın çözemeyeceği şeyi onlar çözüyorlar. Sana değer verecek insanları, karşılıksız sevgiyi bulabilmek. Hepimiz aile kavramı içinde zaman zaman sıkılıyoruz, özgürlüğümüzü verdiğimiz insanlar buna değmeli.”
Haberle ilgili daha fazlası:#Yılmaz Vural#Ahmet Mümtaz Taylan#Teknik Direktör

68394810800566f0ba3e59cf.jpg

Geri
Üst Alt