Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

YKS başvurusunda son şans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
YKS başvurusunda son şans

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
EĞİTİM SERVİSİOluşturulma Tarihi: Mart 13, 2025 07:00Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılmak isteyen adaylar için son başvuru şansı bugün bitiyor.
Haberin DevamıYKS başvuru zamanını kaçıranlar için 11 Mart’ta başlayan geç başvurular bugün saat 23.59’da sona eriyor.ÖSYM 21-22 Haziran’da 3 oturumda yapılacak YKS için geç başvuruların 11-13 Mart tarihleri arasında alınacağını açıklamıştı. Üniversiteye girebilmek için yarışacak olan adaylar, 21 Haziran’da Temel Yeterlilik Testi’ne (TYT), 22 Haziran’da ise Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi’ne (YDT) katılacak. Adaylar başvurularını, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM’nin resmi internet adresinden yapabiliyor. Geç başvuru ücreti ise yüzde 50 fazla ödenecek. Buna göre 450 TL olan oturum başı ücret, geç başvuruda 675 TL oldu. YKS’nin üç oturumuna da katılacak adayların toplam 2 bin 25 TL ödeme yapması gerekiyor. Sınav sonuçları 22 Temmuz’da ilan edilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:#YKS#Yükseköğretim Kurumları Sınavı#TYT

67d2064d0906cb5bcba51ac7.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri