Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Yemek Tarifi Yoğurtlu Şalgam Salata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melodi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 13 saat önce görüldü
Yemek Tarifi Yoğurtlu Şalgam Salata

Melodi

Moderasyon Member
Süper Moderatör
imageMissing Alt Text

Yoğurtlu Şalgam Salata Tarifi​

Şalgam bir kış sebzesi olarak bilinse de yılın her döneminde tükettiğimiz bir lezzet. Vitamin açısından oldukça zengin olmasının yanında görünümü ve tadıyla da hepimizin gözdesi. Şalgam salatası yoğurtlu yapıldığında ise ortaya enfes bir lezzet çıkıyor ve sofralarımızı renklendiriyor. Yoğurtlu şalgam salatası yapılışı için yazımızın devamındaki adımları izleyebiliriz, afiyet olsun.

Hazırlanışı:
Adım 1
Önce şalgamlarımızın kabuklarını soyalım, ardından güzelce rendeleyelim.

Adım 2
Şalgamlarımızı tavaya alalım.

Adım 3
Zeytinyağını ve rendelenmiş sarımsağımızı da tavaya alalım ve hepsini sote edelim. Soğuması için bir kaba aktaralım ve kenarda bekletelim.

Adım 4
Cevizlerimizin bir kısmını bütün halinde bırakalım bir kısmını da ince ince kıyalım.

Adım 5
Dereotumuzu ve kornişon turşumuzu ideal bir boyutta güzelce doğrayalım.

Adım 6
Karıştırma kabı içerisine sotemizi, kornişon turşumuzu, dereotunu, cevizi, tuzu, mayonezi ve yoğurdu koyalım ardından iyice harmanlayarak karıştıralım.

Adım 7
Salata karışımımızı servis tabağımıza koyalım ve dilediğimiz şekilde sunumunu yapalım. Yoğurtlu şalgam salatası hazır.​

Eşleşen Konular

Eşleşme Forum İplik Yazar İstatistikler
70%
Salata ve Garnitürler
Yemek Tarifi  Yoğurtlu Sebze Salata
0 207
41%
Salata ve Garnitürler 0 218
39%
Salata ve Garnitürler
Yemek Tarifi  Toskana Salata
0 238
39%
Salata ve Garnitürler
Yemek Tarifi  Salsa Salata
Salata ve Garnitürler · Melodi · 0 · 1000
0 1000
39%
Salata ve Garnitürler
Yemek Tarifi  Narlı Salata
0 311
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri