Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

‘Zanaat atölyeleri’ 81 ilde açılıyor

Konu sahibi son olarak 22 saat önce görüldü
‘Zanaat atölyeleri’ 81 ilde açılıyor

SedhSedh doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
Eğitim SERVİSİOluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2024 07:00Millî Eğitim Bakanlığı’nın (MEB), mesleki eğitime yönelik “Beceri Geliştirme Programı” kapsamında ortaokul 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine 18 ilde 270 okulda pilot olarak uygulanan zanaat atölyeleri, 81 ilde açılıyor.
Haberin Devamı“Destekleme Yetiştirme Kursları Beceri Geliştirme Programı Uygulama Kılavuzu” çerçevesinde atölyeler, 81 ilde valiliklerce uygun görülen mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında, örgün ilköğretim ortaöğretim kurumlarında en az 7’inci sınıf düzeyinde öğrenim gören öğrencilere açılıyor.Meslek alanlarına dair temel becerileri keşfetme imkânı sunmak amacıyla Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü bünyesindeki ortaöğretim kurumlarında geçtiğimiz temmuz ayında açılan zanaat atölyeleri, 10 ilde 196 okulda uygulamaya konulmuştu. Atölyeler, çocukların ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmelerine imkân sağlıyor. Detaylı bilgiye https://e-kurs.meb.gov.tr adresinden ulaşılabiliniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:#Millî Eğitim Bakanlığı#Zanaat Atölyeleri#Beceri Geliştirme Programı

6727f6b334788b4b5d36d56d.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri