Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Zelenski, İHA üretim planlarını askeri yetkililerle görüştü

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Zelenski, İHA üretim planlarını askeri yetkililerle görüştü

HeraHera doğrulanmış üyedir.

Diamond Member
Elmas üye
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, askeri ve hükümet yetkilileriyle bir araya gelerek Ukrayna’nın İHA üretim planını görüştüğünü duyurdu. Zelenski görüşmenin 3 saat sürdüğünü belirtti.
Haberin DevamıUkrayna Devlet Başkanı Zelenski, toplantıya ilişkin açıklamasında, “Askeri yetkililer ve hükümet yetkilileriyle insansız hava araçları konusunda yaklaşık 3 saat süren son derece spesifik bir toplantı gerçekleştirdik. Bombardıman, keşif ve özel görevler için uzun menzilli İHA’lar da dahil olmak üzere bu yıl tüm İHA türleri için üretim planlarını gözden geçirdik ve belirledik. Savunma sanayimizin esnekliğini nasıl sağlayacağımızı tartıştık. Cephede ihtiyaçlar sürekli değişiyor ve üreticilerimiz buna zamanında yanıt vermelidir. Tedarik prosedürlerini ve bileşen ithalatını kolaylaştırmak, insansız hava araçları için şarj üretimini arttırmak ve operatörleri eğitmek için önemli kararlar alındı. Bir diğer karar ise savaşçılarımızı ve ekipmanlarımızı Rus İHA'larından korumak için entegre bir elektronik harp kontrol sistemi kurma projesidir. Halihazırda belirli bölgelerde test ediliyor. Bunu tüm cepheye yaymak niyetindeyiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Zelenski#Ukrayna#Dünya

660ab309f40d48b1f542ab06.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri