Kişisel Sayfa 🍀

🕒 Konu sahibi 41 dakika önce aktifti

Nvn

Yönetici
Forum Admin
IFGT Puan
108
Takım
Beşiktaş
Burç
Başak

ngm

Eğitim Editörü
IFGT Puan
3
Günümüz dünyasında duyguların nasıl yaşanması gerektiğine dair görünmez bir kalıp dayatılıyor. İnsanlardan hızlı bağ kurmaları, her söze karşılık vermeleri, her hislerini açıkça sergilemeleri bekleniyor. Oysa herkes bu akışa kapılmak zorunda değil. Her vasat hevese kapılmamak, her özensiz söze aldanmamak; yüzeysel beğenilerin ötesine geçebilmek bir eksiklik değil, aksine bir bilinç göstergesidir.
Belki de bu yüzden, bu insanlar çoğu zaman yanlış anlaşılır. Eksik, uzak ya da soğuk bulunurlar. Oysa gerçekte yaptıkları şey, kendilerini ve duygularını daha özenli yaşamaktan ibarettir.

Ve evet, bu tanıma göre “duygusuz” sayılabilirler. Ama bu, gurur duyulacak bir duruştur. 𝓥

Son düzenleme:

ngm

Eğitim Editörü
IFGT Puan
3
Vakitlerden bir sonbahar suskunluğudur,
Sende görüyorum gökyüzünün en derin lacivertini, Sende saklıdır suyun en duru hâli, nehirlerin en unutkan akışı bile sende durulur.

Senden öğrendim dağların en mağrur sessizliğini, kaya diplerinde unutulmuş sabır sende şekillenir.

Senden kopardım zamanın en kırılgan anını, ve bir ömrün en uzun susuşunu sana bıraktım.Ve şimdi bilirim ki;
bu sevda, adını koyamadığım bir iklimdir, içimde susarak büyüyen bir zaman hükmü… 𝓥 ..

Geri
Üst Alt