Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Bakan Tekin, Suudi Arabistan'da Uluslararası Türk Okulunu ziyaret etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedh

Elmas üye
Konu Sahibi
DHAOluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2025 20:00Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Suudi Arabistan'daki temasları kapsamında başkent Riyad'da bulunan Uluslararası Türk Okulunu ziyaret etti.
Haberin DevamıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Suudi Arabistan'daki temasları kapsamında başkent Riyad'da bulunan Uluslararası Türk Okulunu ziyaret etti. Öğrenciler, Bakan Tekin'i okulun girişinde çiçeklerle ve halk oyunu gösterisiyle karşıladı.Ziyaret kapsamında sınıfları gezen Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet edip, sıralarına oturarak derslere eşlik etti. Öğrencilere Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili bilgi veren Bakan Tekin başarılar diledi, ailelerine selamını iletmelerini istedi. Bakan Tekin, daha sonra okulun öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya geldi. Öğretmenlerin taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni çok beğendiklerini ifade eden öğretmenler, 'Velivizyon Platformu'nda yer alan 'Ailem' dizisi ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerin YKS sürecini kolaylaştırmak için hayata geçirilen yapay zeka destekli 'MEBİ' için de teşekkür etti. Ayrıca başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik ünvanları için bekleme sürelerine yönelik düzenlemelerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bakan Tekin de bu eğitim öğretim yılında öncelikli olarak gündeme aldıkları üç konudan birinin 'ailelerin eğitim öğretim süreçlerine daha fazla dahil edildikleri süreci başlatmak' olduğunu vurguladı. Bu doğrultuda 'Velivizyon Platformu'nun hayata geçirildiğini ifade eden Bakan Tekin, veli toplantılarında ebeveynlere gösterilmek üzere Bakanlıkça içerikler de hazırlandığını ifade etti. Ziyaret sırasında Bakan Tekin, okulun öğretmenlerinden Erhan Kölemen'e sürpriz yapıp doğum gününü kutladı, kalem hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Yusuf Tekin#Suudi Arabistan#Uluslararası Türk Okulu

67ae2530163db1380162aa39.jpg

67ae253f163db1380162aa3b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri