• Türkiye'nin Güncel IRC Forum Sitesi
    IRCForumlari.Gen.Tr IRC Forum sitesine katılım zahmetsiz ve ücretsizdir.
    Konu içeriğini görebilmek için lütfen üye olun. Aksi taktirde içeriği göremezsiniz.

Bakan Yerlikaya 'Zehir tacirlerine sesleniyorum' mesajıyla duyurdu: Gençlerimizi zehirlemenize izin vermeyeceğiz

• Konbuyu başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 133

[IF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde Sedh tarafından oluşturulan Bakan Yerlikaya 'Zehir tacirlerine sesleniyorum' mesajıyla duyurdu: Gençlerimizi zehirlemenize izin vermeyeceğiz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 133 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Bakan Yerlikaya 'Zehir tacirlerine sesleniyorum' mesajıyla duyurdu: Gençlerimizi zehirlemenize izin vermeyeceğiz
Konbuyu başlatan Sedh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedh

Sedh

www.zirvechat.org
Süper Moderatör

İtibar:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından "Zehir tacirlerine sesleniyorum: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız" mesajını paylaştı. Bakan Yerlikaya Narkoçelik-10 Operasyonları'nda 1 ton 19 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu.
Haberin Devamıİşte Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı...ZEHİR TACİRLERİNE SESLENİYORUM:
GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ. SİZİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZEmniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 İlde,
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-10” operasyonlarında;
1 Ton 19 Kg. Uyuşturucu Madde ve
1 Milyon 23 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi250 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandıAziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecekZEHİR TACİRLERİNE SESLENİYORUM:
GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ. SİZİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ❗

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 4️⃣6️⃣ İlde,
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9️⃣ ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların… pic.twitter.com/H1RiMKh2DL— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 2, 2024
Haberle ilgili daha fazlası:#Bakan Yerlikaya#Uyuşturucu#Operasyon

660b92a9f112d5cf1a1ef3ec.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Geri
Üst Alt