İtibar:
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından "Zehir tacirlerine sesleniyorum: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız" mesajını paylaştı. Bakan Yerlikaya Narkoçelik-10 Operasyonları'nda 1 ton 19 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu.
Haberin Devamıİşte Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı...ZEHİR TACİRLERİNE SESLENİYORUM:
GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ. SİZİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZEmniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 İlde,
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-10” operasyonlarında;
1 Ton 19 Kg. Uyuşturucu Madde ve
1 Milyon 23 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi250 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandıAziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecekZEHİR TACİRLERİNE SESLENİYORUM:
GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ. SİZİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ
️
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından
İlde,
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından
ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların… pic.twitter.com/H1RiMKh2DL— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 2, 2024
Haberle ilgili daha fazlası:#Bakan Yerlikaya#Uyuşturucu#Operasyon
Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/
Haberin Devamıİşte Bakan Yerlikaya'nın paylaşımı...ZEHİR TACİRLERİNE SESLENİYORUM:
GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ. SİZİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZEmniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 İlde,
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-10” operasyonlarında;
1 Ton 19 Kg. Uyuşturucu Madde ve
1 Milyon 23 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi250 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandıAziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecekZEHİR TACİRLERİNE SESLENİYORUM:
GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ. SİZİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından

Haberle ilgili daha fazlası:#Bakan Yerlikaya#Uyuşturucu#Operasyon

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/