Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Dağda, denizde, havada ve karada... Komando eğitimi nasıl veriliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi son olarak 21 saat önce görüldü
Dağda, denizde, havada ve karada... Komando eğitimi nasıl veriliyor?

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Komandoların yani mavi berelilerin Eğirdir'deki Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi, kapılarını Hürriyet ve CNN Türk'e açtı.
Haberin DevamıYurt içinde ve yurt dışında zorlu görevlere katılan Türk komandalarının eğitim merkezi, Eğirdir Dağ Komando Okulu, kapılarını Hürriyet ve CNN Türk'e açtı.Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, komandoların zorlu eğitimlere tanıklık etti. Öte yandan Fırat, eğitim gören 4 kadın komando adayları ile de konuştu.Gönüllülük esası ile girilen kurslar 34 hafta sürerken, komando eğitimlerinde kullanılan teknolojiler ve sanal alana yerleştirilen gerçek mermilerle atışlar dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:#Eğirdir#Dağ Komando Okulu#Hande Fırat

66366a5e5b169145c2b63c8b.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: https://hurriyet.com.tr/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri