Üst Alt
  • Cevap yazabilmek için lütfen kayıt olun ya da giriş yapın. Foruma giriş yaparak veya kayıt olarak tüm özelliklere erişebilirsiniz.

Her eylemine bir bahane buldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her eylemine bir bahane buldu

Sedh

Diamond Member
Elmas üye
Aziz Ö[email protected]şturulma Tarihi: Şubat 20, 2025 07:00İstanbul’da Üsküdar Devlet Hastanesi’nde görevli uzman Doktor Okan Kemal Kaplan, 14 Şubat günü hastalara biber gazı sıkmıştı. Kaplan ardından elektro şok cihazıyla korku salıp ardından da personele silah göstererek tehditte bulunmuştu.
Haberin DevamıDr. Kaplan’ın evinde ve otomobilinde yapılan aramalarda, 5 havalı tabanca, 3 elektro şok cihazı ve 2 biber gazı ele geçirilmişti. Kaplan ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ ve ‘silahla tehdit’ suçlarından tutuklandı. Kaplan’ın ifadesi ortaya çıktı. Dr. Kaplan psikiyatri tedavisi gördüğünü öne sürerek, “Üsküdar Devlet Hastanesi Ruh Sağlığı Birimi’nde uzman doktor olarak mesleğimi icra etmekteyim. Biber gazını bir hastanın agresif davranışlarından ötürü kullandım. Elektro şok cihazı ise köpeklerin poliklinikten uzaklaşması için sadece ses çıkaran cihazdır. Söylediğim marşı da Cumhurbaşkanına hakaret kastı ile söylemedim, sadece kafiyeli olduğu için söyledim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:#Üsküdar Devlet Hastanesi#Okan Kemal Kaplan#Tehdit

67b65235af5c08949e2c8ddc.jpg

5b1fac578f1ed723a46ae5e2.jpg

Bu Haber Hurriyet.com.tr'den Alıntılanmıştır. Kaynak: Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı kanunun 8. maddesi ve T.C.K'nın 125. maddesine göre; ircforumlari.gen.tr olan forum sitemize eklenen içeriklerden, içeriği ekleyen kullanıcı sorumludur. Kullanıcı bazlı herhangi bir telif hakkından ircforumlari.gen.tr sitesi ve site yetkilileri sorumlu değildir. Telif hakkı kapsamında bulunan içerikler ile ilgili hukuksal bildirimleriniz için buradan iletişime geçebilirsiniz. ircforumlari.gen.tr yönetimi size en geç 48 saat içerisinde dönüş yapacaktır.
Geri